За контакти и въпроси - 02/96334543, 0885117684, info@taopatch.bg

Станете част от топ практиките в България, които предлагат Таопач на своите пациенти!
(вече над 71 специалисти от България се включиха)

Обучението е предназначено за лекари от всички специалности, дентални лекари, физиотерапевти, кинезитерапевти, рехабилитатори и др.

ДАТА: Очаквайте скоро!

Какво да очаквате, включвайки се в сертификационния курс?

Запазвайки своето място днес, ще имате възможност да научите лично от изобретателя на технологията Таопач(Фабио Фонтана), как с лекота да постигнете впечатляващи резултати за вас и вашите пациенти като например:

 • Редуциране или елиминиране на болка за минути;
 • Оптимизиране на позата чрез намаляване на функционалните дисметрии;
 • Подобряване на спортните постижения; 
 • Подобряване на баланса на стойката и ходенето при някои патологии, които причиняват двигателни нарушения;
 • Стимулиране на физиологичните процеси в организма чрез биостимулация.

Защо да включите Таопач в своята практика?

За повече от 8 години Таопач е осигурил по-добър живот на над 250,000 души по света

Клинически проучен и одобрен

След повече от 24 проучвания, Таопач е доказал многократно своето позитивно въздействие върху здравето на човека

Съвременно лечение 

Благодарение на своята нанотехнология, Таопач осигурява висока скорост на действие и ефективност при болка, при различни физически проблеми, но и за подобряване на спортните постижения

Нова възможност

Таопач е подходящ за употреба при множество клинични случаи, което Ви позволява не само да предложите нова услуга, но и да увеличите своите приходи без допълнителна реклама

Обратна връзка за Таопач от България и цял свят...

"С апликаторите Таопач се запознах, когато получих силни болки от дискова херния. Не можех да се движа, да стоя на стол, можех само да лежа в едно определено положение и то не дълго. 

Доста съм скептичен и когато ми предложиха да ми поставят апликатор, който ще облекчи болката категорично отказах, тъй като не вярвах, че това може да се случи. На следващия ден обаче вече търсех начин да ми бъде поставен този апликатор, тъй като болката се усилваше. Само 30 минути след поставянето болката изчезна сякаш никога не я е имало. 

Направо не можех да повярвам. Носех Таопач 2-3 дни по за час на ден и нямам оплаквания и досега." 

Йордан П.

Пациент - дискова херния

"Болките в ставите при мен се появиха при една доста стресова за мен ситуация. Измъчваха ме от доста време - ту се появяват, ту отшумяват. Проблемът е, че при поява на болка - болкоуспокояващите не ми действаха. Освен това се чувствах доста отпаднала. Обиколих доста лекари, изпих много лекарства, но подобрение нямах.

След посещение при невролог бях диагностицирана с фибромиалгия. Открих в един сайт, че апликаторите Таопач помагат и реших да опитам. Казах си "Това не е лекарство, няма как да ми навреди, ако помогне ще е добре".

Започнах да го нося, както ми бе обяснено и когато преминах на 24-часово носене, въпреки моя скептицизъм се почуствах много добре. Сега апликаторите са мой постоянен спътник. Нося ги непрекъснато. С тях живея без болка, чувствам се много по-жизнена и заредена с много енергия."

Илияна К.

Пациент - фибромиалгия

"Срещнах Таопач преди около три години и от тогава ги използвам с отлични резултати. Харесвам нанотехнологиите зад системата, защото:

1. Имат клинично очевиден резултат за много кратко време (секунди).

2. Нямат странични или нежелани ефекти

Освен това при почти всички пациенти се наблюдава положителен ефект и върху други техни заболявания, за които не мислех, че Таопач ще има някакъв ефект."

Д-р Пиетро Бресан

Доктор, специалност обща хирургия

"Благодарение на тази иновативна технология като треньор на много атлети и остеопат успявам да им помогна да постигнат най-успешното си представяне.

Таопач технологията ми дава възможност като професионалист да мога да възстановя и развия по-голяма проприоцептивност за своите пациенти, за да дам на тялото все по-ефективно представяне."

Д-р Франческо Лоре

Кинезиолог и остеопат

Част от специалистите, които вече редовно използват Таопач в своята практика:


Програма за двудневното обучение (Дата: очаквайте скоро):

 • Теоретично представяне на технологията Таопач;
 • Теоретично представяне на метода на работа;
 • Практическо разглеждане на клинични случаи
 • Общо постурално ребалансиране – теория и практика;
 • Лесни постурални тестове за демонстрация на ефективността на Таопач;
 • Подобряване на проприоцепцията – теория и практика;
 • Лечение на болки в ставите;
 • Лечение на локализирана болка;
 • Увеличаване на диапазона на движение;
 • Допълнителна, разширена методика за намаляване на болката;
 • Невромускулна ремодулация;
 • Лечение на темпоромандибуларна става ТМС;
 • Допълнително лечение/тестове за двигателни нарушения;
 • Протокол за дългосрочно приложение на апликаторите Таопач.

Водещ на курса и създател на Таопач:

Фабио Фонтана (Италия)

Станете и Вие един от сертифицираните специалисти в България, записвайки се чрез формата отдолу и ще получите БЕЗПЛАТНО един пакет Таопач:

Регистрация за основен сертификационен курс 2022 г.

 • - Място на провеждане - Онлайн в платформата Zoom директно от Италия (свържете се с нас, ако не познавате платформата) - Дата - очаквайте скоро - Час на започване - 9:30 ч. - Продължителност - 2 дни (16 часа) - Цена 520 лв.
 • 1. Двудневно обучение - 16 теоретични и практически часа с тестове и разглеждане на клинични случаи с Фабио Фонтана (Италия) 2. Възможност да прилагате и предлагате Таопач на своите пациенти 3. БЕЗПЛАТНО - 1 комплект с 3 апликатора Таопач Старт и лепенка за поставяне (стандартна цена на комплекта - 480 лв.) 4. Вайбър общество за взаимопомощ (само за сертифицирани специалисти) 5. Затворена Фейсбук група за споделяне на случаи и развитие (само за сертифицирани специалисти) 6. Онлайн платформа с обучителни видеа с протоколи за различни заболявания и случаи 7. БЕЗПЛАТНО - допълнителни обучения за надграждане на вашите знания 8. Специални отстъпки и цени за Таопач 9. Печатни материали за прилагане на Таопач 10. Сертификат за завършен курс за технологията Таопач
 

Не съм робот

За контакти и въпроси - от Пон - Петък - 10:00 - 17:00 - 02/96334543 или 0885117684
Имейл: info@taopatch.bg