медицината на честотите

След като се продадоха над 250 000 броя Taopatch в Европа с активната подкрепа от над 1800 лекари, беше време да разширим дейността си и в Америка.

Хората вече живеят по не много природосъобразен начин. Прекарват с часове седнали пред екраните на цифровите си устройства, допускат редовна преумора и прекаляване с медикаменти, което води до стрес и психическо изтощение. Хората се нуждаят от помощ.

Taopatch предлага нехимическо решение на физически, умствен и емоционален дисбаланс. Това е авангардно, високотехнологично устройство, патентовано и лицензирано в Европа като медицинско изделие Клас 1. То се прилага заедно с древните практики на акупунктурата, за да помогне на организма да се възстанови и балансира.

Апликаторът Taopatch преобразува топлината на тялото в светлина и я изпраща към нервната система. Този процес рестартира комуникацията между нервната система и останалата част от тялото, предизвиквайки редица положителни резултати.

Taopatch може да се използва за третиране на редица заболявания, включително болки в ставите, невромускулна болка, предменструален синдром (ПМС) и други. Когато се прилага в специфични акупунктурни точки, Taopatch може да намали стреса и тревожността, да подобри фокуса и концентрацията, да помогне за постигането на по-добри спортни резултати и възстановяване.

Бъдещата медицина ще бъде медицината на честотите

„Алберт Айнщайн е казал, че „Бъдещата медицина ще бъде медицината на честотите““, казва Фабио Фонтана, основател на Taopatch. „Taopatch е бъдещето на медицината. Комбинирането на акупунктура и светлинна терапия връща тялото в естественото му състояние на баланс. Апликаторът има силата да върне човечеството в перманентно състояние на благополучие.“
От създаването си през 2013 г. Taopatch е обект на двойно-сляпо изследване за заболявания, включително постурални проблеми и множествена склероза.

Изследване, публикувано в списание HEGEL от National de l’Information Scientifique et Technique, твърди, че има значителни подобрения в контрола на стойката, обхвата на движение и общото благосъстояние при пациенти с множествена склероза след тримесечно изследване, като подобренията са запазени в течение на една година. Проучвания за контрола на стойката при здрави хора също са регистрирали ползи от използването на Taopatch.

Taopatch съдържа слоеве нанокристали, наречени квантови точки (Quantum Dots). Те са с размери 10 000 пъти по-малки от дебелината на човешки косъм и са фоточувствителни. Всеки апликатор Taopatch е с диапазон от 190 до 650 сигнала и честоти, за които е доказано, че подпомагат здравето, благосъстоянието и цялостния баланс.

Апликаторите Taopatch са водоустойчиви, могат да се хигиенизират и да се прикрепят с помощта на хипоалергенна лепенка в продължение на 30 месеца след отварянето на опаковката.

Относно Taopatch

Taopatch е създаден от италианския изследовател по биомедицина Фабио Фонтана през 2013 г., след като животозастрашаващ инцидент го оставя с изтощителни главоболия, ограничено движение и хронична болка.
След като опитва всякакви варианти за лечение, предложени от конвенционалната медицина, Фонтана създава Taopatch.

Мисията на Taopatch е да трансформира фокусираната върху симптомите фармацевтична медицина в биофизична.

Чрез комбиниране на древната медицинска дисциплина – акупресурата с най-модерните технологични лечения със светлинна терапия и нанотехнологии, Taopatch е решението на бъдещето.