Таопач БГ ООД е нова и бързоразвиваща се компания, създадена с цел грижа и подобряване на здравето на хората.

Таопач БГ ООД е представител за България на TaoTechnologies – Human Bio Technologies, Италия.

Екипът на фирма Таопач БГ ООД заложи на новите технологии, които ще подобрят вашето здраве, ще ви помогнат да забравите болката, ще стимулират тялото Ви, ще подобрят движенията Ви, ще премахнат стреса и болката и ще Ви помогнат да се наслаждавате на живота.

Tao Technologies Srl, Италия е създател на апликаторите Taopatch®.
След дълги години изследвания и научни проучвания фирмата създаде устройство, прилагайки иновативни технологии и техники. Апликаторите имат за цел да се интегрират с традиционните и съвременни методи на лечение, повишавайки тяхната ефективност.

Днес няколко хиляди лекари от различни континенти и държави, използват апликаторите ежедневно, за да подпомогнат лечението на пациентите си.

Много учени, разглеждайки човешкото тяло като едно цяло, си сътрудничат в развитието на тази иновативна технология.

В основата на всичко това обаче стои Fabio Fontana, собственик на фирмата.
Експерт по компютърни и телекомуникационни технологии, доктор на биомедицинските, науки той се занимава в продължение на 10 години с електромагнитното замърсяване и взаимодействието между честотите и здравето. Така създава екип, който вземайки предвид инструментите и методите, присъстващи на международната сцена, води до развитието на технологията и метода на приложение.

За научната подкрепа на проекта е отговорен проф. Dr. Alberto Lomeo – специалист по кардиохирургия, съдова хирургия и кардиология, който има над 10 000 сърдечни и съдови интервенции като първи оператор. Автор е на около 200 публикации, участвал е в множество международни изследвания и заема ръководни длъжности в 15 международни научни дружества. Интересът му към природната медицина го свързва с проекта Taopatch®.