nanotechnology

Taopatch® са нанотехнологични устройства с кръгла форма, с диаметър 16 мм и дебелина по-малка от 1 мм.

Апликаторите Taopatch®  са покрити с хипоалергенен материал (Mylar), в който е включена нанотехнологична смес. Основните компоненти са нанокристали (quantum dots) и въглеродни нанотръби.

Нанокристалите се активират от топлината на тялото и отделят фотони с различни дължини на вълните, подобни на тези, използвани в нискоенергийната лазерна терапия и в ултра-нисък интензитет на лазерната терапия (например 904 nm, 670 nm).

Излъчването на фотони стимулира определени рецептори и въздейства върху дерматомите, благоприятстващи избраните от терапевта дерматомични зони, освобождавайки мускулното напрежение. Активират се определени фоторецептори и фоточувствителни протеини, който благоприятстват предаването на информация вътре в тялото. Повишава се енергията на биофотоните и клетките, подобрява се комуникацията между клетките и енергийният баланс, а от там и възможностите за самолекуване на организма.

Taopatch® е уелнес устройство, което подпомага балансирането на постуралната тонична система от първата минута на прилагане и това, може да се измери веднага.

Апликаторите се прикрепват върху кожата с помощта на лепенка. Могат да се махат и да се прилагат в различни точки. Те се носят непрекъснато, докато трае предписаната терапия като позволяват запазване на постуралния баланс в дългосрочен план. Те допълват терапията, предписана на пациента от лекаря.

При прилагане на апликаторите Taopatch® в засегнатите области се осъществява постоянна стимулация, която намалява напрежението и спомага за предаването на кохерентни фотони в човешкото тяло без използване на химически вещества.

Taopatch®  се прилагат върху конкретни точки, при спазване на указанията за използване на технологията.  Те имат положително и тонизиращо действие, намаляват напрежението в тялото, като предизвикват бърз оздравителен ефект.

Апликаторите Taopatch® са медицински изделия от висок клас. Срокът на годност им е 30 месеца. При необходимост могат да се използват от различни хора, в зависимост от нуждите им. Ако сте приключили с терапията можете да ги преотстъпите на ваш близък, достатъчно е само да ги почистите.

Save