rebalance

Ребалансирайте и укрепете организма си с иновативна технология за здраве и благополучие, основана на съвременни познания по биофизика.

Равновесие. Пренастройка. Рестарт.

Taopatch® е уелнес устройство, което Ви помага да се чувствате по-добре, физически и психически, днес, утре и всеки ден.

ребаланс

Чрез комбиниране на авангардната наука за нанотехнологиите и лечебната терапия с една от най-старите лечебни дисциплини – акупунктурата, 

Taopatch® използва светлина, приложена върху конкретни акупунктурни точки на тялото, за да осигури незабавни и дълготрайни ползи за здравето.

Подобрява движението на тялото и помага за възстановяването на ставите.

Намалява или премахва някои видове болка в рамките на минути, особено ако болката е причинена от навици, свързани със заемането на неправилна стойка.

Чрез коригирането на навиците по отношение на стойката, подпомага възстановяването на енергията, което благоприятства  подобряване на цялостното физическо състояние.

Taopatch® подпомага физическите и биологичните процеси и подобрява проприоцепцията.

Може да се използва от рехабилитатори, за постигане на по-бързо облекчение на скованост, схващания, при рехабилитация на различни видове заболявания като инфаркт, инсулт, множествена склероза, паркинсон и пр.

Save

Save

Save

Save