light-britanica

d-r Pashova, gorna orjahovitsa Едно интервю за общинско радио Велико Търново с д-р Виолета Пашова.

Доктор Пашова премина успешно обучение за прилагане на Таопач.

Модул 1 – Основен модул

Модул 2 – Биофизичен акупунктурен рестарт

Ето какво споделя с аудиторията…

Д-р Пашова, Вие прилагате и метода Таопач. Преди да поговорим за него, да обясним каква е ролята на електромагнитното въздействие върху организма?

Тези въздействия се осъществяват от полета с електрически заряд. Някои са с природен произход, други са резултат от човешката дейност, от употребата на електричество. Биват полета с променлива честота-високи радиочестоти/мобилни телефони/, средни радиочестоти/ компютърни екрани/, ниски радиочестоти/електрически проводници/, статични полета, генерирани от уреди, работещи с прав ток/ някои медицински апарати/. Биват също така йонизиращи или нейонизиращи. Непрекъснатото увеличаване на електромагнитното замърсяване е факт. Незабавни ефекти, ако полето е достатъчно силно – от стимулиране на нерви и мускули до загряване на тъканите. СЗО в доклад от 2009 година посочва, че хроничното/с десетилетия/ излагане на дори ниски нива, например от мобилен телефон, може да причини различни видове рак, да отслаби имунитета, да повиши риска от Алцхаймер и деменции, сърдечно-съдовия риск и други патологии. Динамично се работи по тези въпроси, хигиенната наука създава допустими норми на въздействие.

Как можем да подобрим състоянието си чрез светлинна терапия с апликатори Таопач?

От страна на медика се изисква подготовка и прилагане на патентована методика при прегледа, някои специфични пособия, необходими за диагностика и динамично проследяване на състоянието на пациента; от страна на пациента – да отдели време за преглед и за контрол на ефекта от лечението в кабинета, търпение и точно изпълняване на указанията на лекаря, финансови средства за закупуване на Апликатори Таопач за домашна грижа/един комплект апликатори след нарушаване цялостта на опаковката служи около 3 години/, може да се използва и от други членове на семейството.

Какви са позитивите от прилагането на апликатори Таопач?

Постига се ребаланс на рецепторите за болка/онкогенна болка не се повлиява, не е с нервно-мускулна генеза/; не се потискат симптоми, а се препрограмира тялото; помага за балансиране на стойката /при деформации на гръбначния стълб, на таза, на стъпалата, на черепа и темпоромандибуларната става, при дегенеративни процеси в стави и мускули/; увеличаване на мускулната сила при спортисти; подобряване на качеството на живот при пациенти след мозъчен инсулт, множествена склероза, Паркинсон; хармонозиране на обменни и физиологични процеси.

Какъв е ефектът от прилагането на апликаторите Таопач и как се постига?

По същността си Таопач са преносими лазерни устройства за дълговременно въздействие с нискодозирани светлинни фотони. Патентовани са. Тайната се нарича баланс! Поставяйки ги на определени точки за въздействие, те възстановяват нормалните взаимоотношения между мозъка и рецепторите в периферията без въздействие с химически субстанции или електромагнитни въздействия.

автор:
дата: 26-5-2022 г.