Ако чувствате болка или имате здравословен проблем…
Ако често сте притеснен, нервен, напрегнат…
Ако просто се чувствате изтощен и не можете да се радвате пълноценно на живота…

Вече има решение!

В съвременния свят, в който живеем, постоянно настъпват промени, които ни предизвикват да водим нездравословен начин на живот. Мръсният въздух, забързаното ежедневие, липсата на достатъчно хранителни вещества и употребата на алкохол и цигари са навсякъде около нас.

Но това не е всичко! Развитието на технологиите също представлява заплаха за физическото и психическото ни здраве. Неправилното и ежедневно използване на компютри, телевизори, смартфони, може да предизвика или засили вече съществуващи здравословни проблемии ако не се вземат мерки, ситуацията постоянно се влошава.

Повечето хора решават проблемите като подбират по-внимателно храната, която консумират, спортуват редовно и внимават с консумацията на алкохол и цигари.

Когато има здравословен проблем на помощ идват медикаментите, предписани от лекуващия лекар. Комбинацията от тези неща не винаги е достатъчна, за да възстанови баланса в човешкия организъм.

Често, когато е заобиколено от много фактори, които му вредят, тялото ни има нужда от допълнителна помощ. Тази помощ можете да откриетес апликаторите Taopatch.

Какво представлява Taoрatch?

В днешния развиващ се, технологичен свят, ние хората, водим живот, за който не сме създадени. Часовете прекарани пред екраните без никакво движение и навика ни да се преуморяваме, преследвайки грандиозни цели, водят до стрес и безпокойство, а от там и до здравословни проблеми. Имаме нужда от облекчение!

Апиликаторите Taopatch помагат на организма да се възстанови от физически, психически и емоционален дисбаланс по естествен начин. Това е патентовано и лицензирано медицинско изделие от клас 1 в Европа и с над 250,000 клиенти в Европа, САЩ и Япония .

При употребата му се използват древните практики на китайската медицина, комбинирани с модерни нанотехнологии и чрез светлинна терапия помага на тялото да се възстанови и балансира по естествен начин.

Как работи Taopatch?

Taopatch действа като използва комбинацията от светлинна терапия и точките за акупунктура на китайската медицина:

Светлинна терапия

Забелязали ли сте как, когато се чувствате потиснат, имате главоболие или някаква друга болка, понякога само 10 минути на слънце помагат да се почувстватепо-добре? Нещо повече, през лятото всички сме по-щастливи и позитивни, животът сякаш е по-лек.

От друга страна през есента и зимата, когато слънцето е по-малко, ставаме потиснати, разболяваме се по-лесно, появяват се различни болки. Това не е случайно. Светлината е източник на енергия за нас и е важна за здравето и благосъстоянието ни. Освен това чрез фотоните на светлината клетките ни обменят информация. Светлинната терапия помага успешно при множество заболявания и е метод за лечение, който се използва от десетилетия и се е доказала многократно.

Точките за акупунктура

Това са места за приложение на древен китайски метод на лечение, при който с помощта на игли се въздействат различни специфични точки от тялото, които са част от каналите на биоенергия в тялото. Чрез тях се възстановява енергията и лекуват много заболявания, облекчава се болката и напрежението в тялото.

Китайската медицина твърди, че здравето е резултат от хармоничен баланс на допълващите се съшности „ин“ и „ян“ на жизнената енергия, известна като „чи“. Тя има за цел да възстанови тези сили като стимулира определени точки в тялото.

Използвано за профилактика, въздействието върху тези биоенергетични точки има силата да укрепи имунната система, да намали болката и дискомфорта в организма.

Светлинната терапия и акупунктурата са ефективни и безопасни методи за лечение, познати от години. Използвани заедно, те имат мощна лечебна сила и вдъхновяват създаването на Taopatch.

Апликаторите се поставят на точно определени акупунктурни точки, в зависимост от състоянието на пациента. Те преобразуват топлината на тялото в светлина чрез нанокристали и я изпращат в него, стимулирайки съответните точки. Така постепенно се възстановява баланса в организма, като болката и дискомфорта намаляват до пълното им изчезване.

Taopatch се прикрепят към определените точки на тялото с помощта на специална лепенка.

Първоначалното поставяне е важно да бъде направено от специалист, който може да прецени кои точки да се стимулират за най-бърз ефект.

След като бъдат поставени на правилните места, лесно и бързо ще почувствате промяна и облекчение в тялото си. Ще можете изключително лесно да ги сваляте и поставяте отново.
Апликаторите Taopatch имат срок на действие минимум 2 години, като спокойно можете да ги носите и когато се къпете или плувате.

Защо да използвате апликаторите Taopatch?

Ако желаете да подобрите състоянието на тялото си по естествен начин, да облекчите конкретен здравословен проблем или просто да се почувствате по-енергичен, както физически, така и психически, доверете се на Taopatch.

Можете да използвате Taopatch, ако искате:

  • Да подобрите способността за движение на тялото си;
  • Да намалите болката в тялото, предизвикана от неправилна стойка;
  • Да укрепите имунитета си;
  • Да забравите за главоболието, ПМС-а, ставните болки;
  • Да се почувствате по-спокоен, да подобрите психическото си състояние;
  • Да се радвате на добро настроение, по-добър сън и метаболизъм;
  • Да намалите стреса и безпокойството си;
  • Да имате по-добро представяне при спорт.

Присъединете се към над 250 000 души в целия свят, които вече използват Taopatch, за да подобрят физическото и психичното си здраве.

Запишете още сега своя час за консултация, в който с помощта на специалист ще изберете заедно най-подходящия за вас апликатор Таопач и той ще бъде поставен на най-правилните точки върху тялото.

СВЕТЛИНА ЗА ЗДРАВЕ – АПЛИКАТОРИ ТАОПАЧ