Революционна технология в борбата с Множествена Склероза (МС)

Взаимодействието между електромагнитните полета и биологичните структури на тялото е широко разпространено, проучено и използвано както във физиотерапията, така и в рехабилитацията. То има за цел да постигне подобрение върху възпалените и травматизирани части на тялото. Електромагнитните полета имат силата да предизвикват биохимичен отговор, който може да лекува засегнатите тъкани.

Имайки впредвид тази информация, Таопач демонстрира, че може да превръща инфрачервените фотони, произведени от тялото и от външната светлина, в други фотони. При това с дължини на вълната, които са подобни на тези, използвани в лазерна терапия с ниско и свръхниско ниво. Ето защо, устройството има потенциала да окаже благоприятен ефект върху човешкото тяло, особено щом се отнася до пациенти, страдащи от Множествена склероза.

multiple sclerosis laser

Таопач е нанотехнологично устройство, което изпраща насочени импулси до вашите нерви и засилва комуникацията между мозъка, централната нервна система и тялото ви, повлиявайки позитивно симптомите на Множествена склероза.

Както знаете, при всеки пациент симптомите са различни и състоянието се развива по различен начин. Въпреки това, през последните седем години екипът на Таопач забеляза, че това малко устройство може да помогне за регулиране на симптомите и да забави дегенарацията на пациента.

И сега, нека се обърнем към практичното. Има няколко неща, които трябва да знаете, ако искате да използвате Таопач за контрол на симптомите на МС.

  1. Поддържайте тялото си добре хидратирано

Таопач изисква напълно хидратирано тяло, за да работи най-добре. Това означава, че ако искате да се възползвате напълно от полезния ефект на устройството, трябва да консумирате около 2-2.5 литра вода всеки ден (най-добре би било пълна чаша вода на всеки час, но е препоръчително да се консултирате с доктор). Не забравяйте, че кафените напитки се класифицират като негативни, тъй като имат диуретичен ефект.

  1. Започнете с процеса на ребалансиране

Всеки пациент използващ Таопач преминава през процеса на ребалансиране. Това е период, в който тялото ви се запознава с устройството. При него, пластирите се поставят на две специални акупунктурни точки и трябва да се носят там, за да се стартира процеса.  Процесът на баланс помага на тялото ви по два важни начина.

  1. Помага за детоксикацията на тялото ви – главно от тежки метали.
  2. Позволява на тялото ви да свикне с новите сигнали, които Таопач изпраща и комуникацията между невроните, която също се променя.

Ако пропуснете този процес на баланс, може да страдате от лек дискомфорт, предизвикан от изтръпване и главоболие.

Процесът на баланс отнема няколко седмици. Ето защо през първата седмица носете пластирите всеки ден по 4 часа. Втората седмица, увеличете на 8 часа дневно. През третата седмица вече може да носите Таопач по 12 часа дневно, а на четвъртата тялото ще е свикнало с устройството и може дори да не го сваляте.

Пластирите са водоустойчиви и може спокойно да се къпете с тях. Почистването им става само със сапун и вода. Не използвайте спирт, алкохол или алкохолни кърпички.

  1. Таопач през нощта?

Тялото се възстановява главно през нощта. Таопач може да ускори това възстановяване.  По време на сън дори силно увредените части на тялото могат да започнат да се възстановяват. Сънят също така подобрява интеграцията на нервната система.

Таопач има свойството да ви помогне да имате много по-дълбок сън. По тази причина може да се събудите по-освежени от всякога и вероятно ще забележите, че сте спали много по-спокойно.

Ако искате да проследите резултата от носенето на Таопач, направете снимки и видеа преди да поставите устройството.

Устройството не представлява лечение за МС, но пък може да облекчи симптомите му и да направи дните на тези, които го използват редовно, по-позитивни и с повече енергия!

Единственият начин да се убедите в това е да го тествате сами.

Поръчайте своят Таопач от сайта или се свържете с нас, за да ви помогнем да започнете по възможно най-ефективният начин.